Project Description

Bij woningcorporatie Intermaris was ik als Adviseur Communicatie verantwoordelijk voor alle in- en externe communicatiemiddelen: de totstandkoming, coördinatie én vernieuwing. Denk aan het (papieren) bewonersblad, de digitale nieuwsbrief, internet, intranet en social media.

Adviseur Communicatie a.i.

Onder mijn taken vielen onder meer het opstellen van beleid voor social media, de selectie van een geschikte tool voor online brandmonitoring en webcare, het aansturen van het webcareteam, geven van Twitter workshop, opstellen van contentkalender, het mede ontwikkelen en vormgeven van het nieuwe Intranet en interne communicatie over de nieuwe werkomgeving (Office365), voorstel tot vernieuwing website en gevolgen AVG-wetgeving en evaluatie en advies over het online klantenpanel. Een mooi vervolg op mijn opdracht bij woningcorporatie Staedion in Den Haag.

Wil je een daadkrachtige, intelligente en enthousiaste communicatieprofessional, dan ben je bij Jolijn helemaal aan het goede adres. Projectmanagement is zeker een specialiteit, in bijzonder korte tijd maakt ze een haarscherpe analyse in een compacte en leesbare projectaanpak. Naast alle communicatievaardigheden die prima in orde zijn, blinkt zij ook uit in trainingsvaardigheden. Samenvattend: Een bijzonder fijne en sympathieke allround vakvrouw die in korte tijd bergen met werk verzet. – Brenda Blankendaal, Strategisch Adviseur Communicatie

Intermaris verhuurt 17.000 eenheden in Hoorn, Purmerend en Monnickendam. Er werken circa 150 mensen.