Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag 2018-07-23T13:49:26+00:00

Project Description

Bij de gemeente Den Haag vervang ik een van de communicatieadviseurs tijdens haar zwangerschapsverlof. Als lid van het huisstijlteam zorg ik voor het handhaven en doorontwikkelen van de huisstijl van de gemeente en ben ik verantwoordelijk voor interne communicatie voor de dienst Stadsbeheer.

Adviseur Huisstijl en Communicatie a.i.

Het team huisstijl adviseert communicatieadviseurs, andere collega’s en bureaus bij het ontwikkelen van communicatiemiddelen. Wij geven niet alleen advies over het op de juiste manier toepassen van de huisstijl, maar ook over communicatie en Heldere taal. Ook zorgen we voor de doorontwikkeling van de huisstijl voor o.a. online middelen, social media, nieuwsbrieven en campagnes.

Voor de circa 1.600 medewerkers van de dienst Stadsbeheer staat er een mooi vitaliteitsprogramma op de agenda, waar ik de communicatieactiviteiten voor bedenk en uitvoer. In nauwe samenwerking met de projectleider en arbo-adviseur.

Bij de gemeente Den Haag, de derde grote gemeente van Nederland, werken circa 8.000 medewerkers. Den Haag heeft meer dan 500.000 inwoners.