Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag 2018-11-21T10:48:36+01:00

Project Description

Bij de gemeente Den Haag heb ik verschillende opdrachten gedaan. Als lid van het huisstijlteam was ik verantwoordelijk voor het handhaven en doorontwikkelen van de huisstijl van de gemeente. Daarnaast zorgde ik voor interne communicatie voor de dienst Stadsbeheer. Vervolgens mocht ik me als communicatieadviseur in het team zorg en welzijn richten op projecten op het gebied van maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en participatie.

Adviseur Communicatie a.i.


Communicatie Wmo
In het communicatieteam zorg en welzijn zorgde ik voor verschillende projecten op het gebied van maatschappelijke ondersteuning (Wmo)/ participatie voor de in- en externe communicatie:

Huisstijl
Het team huisstijl adviseert communicatieadviseurs, andere collega’s en bureaus bij het ontwikkelen van communicatiemiddelen. Dit betekent advies geven over het op de juiste manier toepassen van de huisstijl, communicatie én Heldere taal. Ook zorgden we als team voor de doorontwikkeling van de huisstijl voor o.a. online middelen, social media, nieuwsbrieven en campagnes.

Interne communicatie Stadsbeheer
Voor de circa 1.600 medewerkers van de dienst Stadsbeheer staat er een mooi vitaliteitsprogramma op de agenda, waar ik de communicatieactiviteiten voor bedacht en uitvoerde. In nauwe samenwerking met de projectleider en arbo-adviseur.

Bij de gemeente Den Haag, de derde grote gemeente van Nederland, werken circa 8.000 medewerkers. Den Haag heeft meer dan 500.000 inwoners.