Project Description

Ik ondersteunde Wibaut Projectontwikkeling bij de ontwikkeling en totstandkoming van de nieuwe naam en identiteit en bijbehorende communicatiemiddelen. Met G2K, bureau voor design en communicatie, kwamen we tot een opvallende naam en huisstijl. Ook maakten we een nieuwe, responsive website: www.wibaut.nl.

Coördinatie communicatie

Ik coördineer de totstandkoming van diverse communicatiemiddelen, zoals de digitale nieuwsbrief en de ‘Wibaut-krant’. Ik onderhoud contacten met de pers en schrijf persberichten. Ook zorg ik ervoor dat de website actueel is en dat er regelmatig berichten op social media (Facebook, Twitter en LinkedIn) verschijnen.

Sinds het begin van mijn avontuur als ondernemer in het vastgoed staat Jolijn ons bij met de externe communicatie. We hebben ondertussen twee websites en diverse campagnes met haar gemaakt. Een betrouwbare partner die het leven van een ondernemer een stuk aangenamer maakt. Zonder veel bemoeienis van mijn kant is de informatievoorziening altijd op orde. – Ernest van der Meijde, eigenaar Wibaut

Wibaut Projectontwikkeling creëert bijzondere woningen op bijzondere locaties in de regio Amsterdam-Haarlem.