Nieuwe interim-opdracht bij woningcorporatie Staedion

Nieuwe interim-opdracht bij woningcorporatie Staedion

Als communicatieadviseur werken bij een woningcorporatie, dat stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. Ik vind het dan ook heel leuk dat ik als interimmer aan de slag mag bij Staedion, een grote woningcorporatie in Den Haag. Staedion verhuurt ruim 36.000 woningen en 4.000 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en garages in Den Haag. Op de afdeling Communicatie is tijdelijk capaciteit tekort, dus ‘vlieg’ ik in om te helpen. Er is genoeg te doen! Volgende keer meer over de projecten die ik op me neem.

2017-05-24T13:47:39+01:00 24 mei 2017|Categorieën: Actueel|Tags: , , |

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.